Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o Navštíveno 4494x o
o 30.11.2005, 22:55 | Daryl (A) | Upraveno: 2006-05-10 14:12:56
Zde mate vzhled tricek. Variace jsou cerne a bile. Limecek do "V" ma jen vytvarovany lem kolem krku do "V". Neni to polokosile.

ceny:
panske s potiskem na zadech Cena: 363,- Kc
panske bez potisku na zadech Cena: 287,- Kc
damske s potiskem na zadech Cena: 422,- Kc
damske bez potisku na zadech Cena: 287,- Kc

Celkova cena objednavky i s cislem uctu kam se to ma poslat se zobrazi po kliknuti na "moje objednavka".

Jelikoz jsou tricka potistena jmenovkou, je potreba platit predem. Tricka jsou jinak neupotrebitelna.

Tricka jdou do vyroby dle data uvedeneho v objednavkovem systemu. Do vyroby jdou za 2 predpokladu:

1) je celkem minimalne 10 kusu
2) je objednavka jiz zaplacena

Pokud bude platba odeslana po uvedenem datu (nebo dorazi na ucet po uvedenem datu), nejspise se posune do dalsi serie objednanych tricek. Tricka se delaji zhruba ve ctvrtletnim cyklu.

Vyroba nasledne trva cca 14 dni + 2-5 dni na dopravu (posta).

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.